သင့် AeinMap အကောင့်နှင့် ဆက်စပ်နေသော ကိုယ်ရေးအချက်အလက်များကို မည်သည့်အချိန်တွင်မဆို ဖျက်ပစ်ရန် တောင်းဆိုနိုင်ပါသည်။ အကောင့်ကို ဖျက်လိုက်သည့်အခါ ကျွန်ုပ်တို့မှ အောက်ပါအတိုင်း ဆောင်ရွက်ပေးပါမည်-
- သင့်အကောင့်ကို ပို့စ်များ၊ မက်ဆေ့ချ်များ၊ reviews များ၊ ငွေပေးချေမှုမှတ်တမ်းများနှင့် ဆက်စပ်ဒေတာများနှင့်အတူ ဖျက်ဆီးပစ်ပါမည်။ ပို့စ်ဓာတ်ပုံဖိုင်များသည် နောက်ခံစနစ်ဖြင့် နာရီပိုင်းအတွင်း ဖျက်ဆီးသွားမည်ဖြစ်သည်။
- စက်ပစ္စည်းအားလုံးမှ အကောင့်ဝင်ထားခြင်းကို ရပ်စဲပြီး အကောင့်ထွက်စေရန် လုပ်ဆောင်ပါမည်။
- အသိပေးချက်များ (Push notifications) ထပ်မံလက်ခံရရှိခြင်း မရှိစေရန် အသိပေးချက်တိုကင်များကို ဖယ်ရှားပါမည်။
- နည်းပညာအရ ပံ့ပိုးနိုင်သည့်နေရာများတွင် တတိယပါတီ အကောင့်ဝင်ရောက်ခွင့်များ (ဥပမာ - Apple ဖြင့် ဝင်ရောက်ခြင်း) ကို အကောင်းဆုံးကြိုးပမ်းမှုအနေဖြင့် ရုပ်သိမ်းပေးပါမည်။
ဖျက်ဆီးခြင်းသည် ချက်ချင်းပြီးမြောက်ပြီး အပြီးအပိုင်ဖြစ်ကာ ပြန်၍မရနိုင်ပါ။ ရှာဖွေမှုမှတ်တမ်း/ကြည့်ရှုမှုမှတ်တမ်းနှင့် audit မှတ်တမ်းအချို့ကို အမည်မသိ (anonymised) အနေဖြင့် ဆက်လက်ထားရှိနိုင်ပြီး backup များတွင် rotation ပြည့်သည်အထိ ကျန်ရှိနိုင်ပါသည်။ အသေးစိတ်သိလိုပါက privacy@aeinmap.com သို့ ဆက်သွယ်ပါ။